STAGIU SI EXAMENE DE GRAD LA BUCURESTI:

 

In perioada 12-13.03.2010, o delegatie compusa din Catalin Ungureanu, Daniel Timpu si Gabriel Bejenariu s-a bucurat de ospitalitatea membrilor Grupei Bucuresti a A.A.M. "Nippon".

Membrii grupei sunt practicanti de Karate Shotokan. Acestia se antreneaza sub indrumarea tehnica a dlui Keul Volker, 4 dan, instructor D.D.B.V. (Germania).

Antrenamentele din cele doua zile au fost un foarte bun prilej pentru ajustarea unor "puncte slabe" ale participantilor, cum ar fi tehnica loviturilor de maini si picioare pentru practicantii de aikido sau tehnicile de preluare si control pentru practicantii de karate.

Sambata, 13.03, a fost o zi cu surprize si mari emotii, deoarece au avut loc examinari pentru grad. Totul a inceput cu o mare surpriza facuta de sensei Volker si anume acordarea gradului de 3dan (san dan) dlui Catalin Ungureanu, de catre D.D.B.V. (Deutscher Dan Trager und Budo Lehrer Verband e.V.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Au urmat emotile...Daca examinarea a fost, poate, mai simpla pentru Alina Melinte, care a obtinut 4 kyu, nu acelasi lucru se poate spune despre colegul Sorin Neacsu care a avut mult de aratat pentru a obtine centura neagra (sho dan). Felicitari amandurora! Multumiri pentru asistenta (uke si nu numai) lui Dragos, Victor si Petrus!

Zilele petrecute la Bucuresti impreuna cu sensei Volker au insemnat mult pentru noi. Pe langa faptul de a-l cunoaste foarte de aproape pe sensei-ul de suflet al presedintelui Asociatiei "Nippon", am putut vedea si simti ce inseamna cu adevarat pasiune, seriozitate si lucru bine facut, in domeniul artelor martiale pe de o parte si spirit deschis, cultura vasta, simt al umorului, pe de alta parte.

Un cuvant de MARE MULTUMIRE, se cuvine sa-i adresam dnei Gabriela Popescu pentru sprijinul si grija aratate!